dostavkata.com - експресни доставки на цветя и подаръци в София

Посетители онлайн

В момента има 7 посетителя в сайта

Реклама

Google Advertisement:
Designed by:
Доставки на цветя. Доставки на подаръци. Цветя по домовете на най-ниски цени
Въпроси и отговори

Ще бъде ли доставката направена навреме и в точно определения час ?

- Да ще бъде, предвид специфичната дейност в областта на доставките на цветя и подаръци нашата куриерска служба работи с фиксиран час на доставка, необходимо е само да се обадите поне 3 часа по-рано за да подготвим и изпратим куриер !

Колко повече ще ми струва доставка с точен час ?

Доставката на цветя и подаръци с фиксиран час е безплатна, защото добре познаваме спесификата на тази дейност и необходимостта един букет или подарък да се достави в точния час и ден. По празниците 14ти февруари и 8ми март, единствено не можем да се ангажираме с фиксиран час и доставките на цветя и подаръци ще се изпълняват с марж на времето +/- 60 мин.

Колко време предварително трябва да се заяви куриер ?

Добре е да заявите куриер веднага след като получите Вашата поръчка, за да можем да изпратим куриер навреме и да направим Вашата доставка на букети, цветя и подаръци достоен завършек на Вашия бизнес.

Какво ще стане, ако получателя на цветята или подаръка не е на посочения адрес ?

Много уместен въпрос - често Ви се е случвало , нали ? При приемане на цветята или подаръкът ще вземем телефонния номер на получателя (естествено, ако Ви е оставен такъв) и ще му се обадим, за да уговорим предаването на доставката ! Ако той се намира на друго място, то куриерът ни ще се отправи към него и ще му я занесе, а другата възможност е да се договори друг час на доставка или пратката да се остави на съседи или колеги в офиса, ако дестинацията е работно място . Само, ако всички тези хипотези са невъзможни - ще върнем букета, цветята или подаръка обратно до Вас и то съвсем БЕЗПЛАТНО !

Колко ще ми струва всичко това ?

Както вече Ви писахме, връщането на пратката обратно до Вас е напълно безплатно, а пренасочването на час или адрес ще оскъпи стойността на доставката с 3.00 лв !

Как ще се държи куриера при извършване на доставката ?

Да, знаем, че това е наболял въпрос и бързаме да Ви отговорим - в службата ни работят само добре обучени куриери, които притежават необходимите качества, като възпитание, вежливост и усмивка. Ние имаме опит и съзнаваме, че доставката на цветя и подаръци не е обикновена куриерска услуга - ще се погрижим Вашите клиенти да останат доволни от нашето обслужване и ще направим всичко възможно да направим Вас - наш клиент !

Ще се качи ли куриера до съответния етаж, апартамент или офис ?

Разбира се - ние извършваме доставки на цветя и подаръци по домовете - никой не живее пред входа си и не е длъжен да слиза и да си взима оттам пратката, нали ?

Извършвате ли доставки извън София ?

Да, извършваме и то на изключително ниски цени - 0.28 лв на километър след Околовръстното шосе на София . Както и вече знаете от информацията на сайта ни - разполагаме с партньори в много градове на страната и така Вие ще можете да осъществите доставката на букет, кошница с цветя или подарък в рамките на същия ден срещу цена от 21.00.

Къде извън София доставяте ?

Можете да разчитате на нас за градовете Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Шумен, Плевен, Благоевград,Кюстендил, Дупница, Сандански, Монтана, Враца, Хасково, Димитровград, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Ямбол,Казанлък, Карлово, Сопот, Кърджали,Ботевград, Правец, Смолян и Пампорово !

Към доставката (напр. букет с цветя) трябва да се добави бутилка вино, торта, шоколади, плюшено мече, балони или нещо друго, мога ли да ви го поръчам ?

Разбира се, че можете - изработете си Вашият букет цветя и не се притеснявайте, докато го правите ние ще се погрижим да закупим необходимите допълнения и при вземането на букета за доставка ще Ви представим касов бон за извършените от нас плащания.

Как ще пристигне букета, цветята или подаръка до получателя ?

Не се притеснявайте, вече Ви обяснихме, че сме специализирани в тази дейност ! Автомобилите ни разполагат с достатъчно обем, пространство и задна врата, а за букетите и цветята - те са снабдени със специални канти с вода, за да се запази свежестта на цветята ! Ние не слагаме пратките една върху друга, нещо повече - в повечето случаи Вашата доставка пътува индивидуално .

Може ли да се разчита на Вас в натоварените празници, като Свети Валентин и Осми март ?

Отговорът, отново е Да ! Предвид на натоварените дни, фирмата ни наема допълнителни коли и шофьори за да изпълни всички Ваши заявки.

Имате още въпроси, на които не сме отговорили в тази секция ?

Не се колебайте - обадете ни се и задайте въпроса сега на 0879439668 !

 

Контакт

 

Adventers Google